Tweedehands computers te koop met garantie

Tweedehands computers. Tweedehands computer kopen? Bij de Groene Computershop Gouda zijn bijna het hele jaar door tweedehands computers met garantie verkrijgbaar. Afhankelijk van het aanbod zijn er tweedehands computers vanaf ongeveer 150 euro verkrijgbaar. Deze tweedehands computers zijn door onze technische dienst gecontroleerd en doen nauwelijks onder voor nieuwe computers. Onze tweedehands computers worden met software geleverd. U kunt een tweedehands computer met of zonder beeldscherm bij ons kopen.

header computer reparatie Gouda

Betrouwbare computers

Onze tweedehands computers en gebruikte laptops zijn net zo betrouwbaar als nieuwe computers en zeer geschikt voor bijvoorbeeld studenten, scholen en mensen met een klein budget. Onze tweedehands computers worden kant en klaar geleverd. En met garantie. U kunt er hetzelfde mee doen als met nieuwe computers. Onze tweedehands computers zijn goede en goedkope merk computers!

laptop reparatie Gouda diensten overzicht

De garantie op onze tweedehands computers

Een tweedehands computer kopen bij een particulier kan risicovol zijn omdat u dan geen garantie krijgt. De tweedehands computers van De Groene Computershop worden geleverd met een standaard garantie van een jaar. In vergelijking met andere leverancier van tweedehands computers is dat een lange garantie periode. De meeste computerwinkels geven slechts een half jaar garantie op hun tweedehands computers. Tweedehands computers staan ook wel bekend als gebruikte computers. Gebruikte computers kunnen in theorie ook derde hands of zelfs vierde hands zijn.

de groene computershop accessoires

Volledig jaar garantie op 2e hands computers

De Groene Computershop kan een volledig jaar garantie verlenen op haar tweedehands computers omdat zij over een eigen technische dienst beschikt en over een eigen werkplaats.< Onverhoopte problemen aan tweedehands computers worden door de deskundige en ervaren medewerkers van De Groene Computershop zelf opgelost.

Tweedehands computers worden geleverd met de nodige software

Onze tweedehands computers worden geleverd met de nodige basis software. Het is altijd mogelijk dat wij extra software op uw tweedehands computer installeren of een bepaald beveiligingsprogramma zoals Norton. Ook kunnen wij gegevens overzetten van de ene naar de andere computer. Bij tweedehands computers is er meer mogelijk dan u denkt.

computer reparatie Gouda gebruikte computers

Welke merken tweedehands computers?

We hebben geen vast aanbod tweedehands computers.  Ons aanbod tweedehands computers is afhankelijk wat we aangeboden krijgen. Momenteel hebben we diverse tweedehands merk computers in ons aanbod. Met schriftelijke garantie te koop.

Service bij tweedehands computers

De Groene Computershop staat bekend om haar goede service en dienstverlening.Tweedehands beeldschermen

Tweedehands computers zijn meestal voorzien van tweedehands beeldschermen. Het is echter ook mogelijk om een tweedehands computer met een nieuw ( breed ) beeldscherm te kopen. In onze computershop ziet u de mogelijkheden ten aanzien van de aankoop van tweedehands computers en tweedehands beeldschermen alsmede nieuwe beeldschermen. Nieuwe beeldschermen zijn ook los te koop.

header computer reparatie Gouda

Tweedehands computers en laptops voor scholen

We leveren ook tweedehands computers en 2de hands laptops aan scholen. Hierbij kan het om enkele stuks gaan of om tientallen tweedehands computers of laptops. Vertegenwoordigt u een school, vereniging, stichting of bedrijf en bent u op zoek naar tweedehands computers of 2e hands laptops? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.