Tweedehands computers

Tweedehands computers

Tweedehands computers.

Tweedehands computer? Bij de Groene Computershop zijn bijna het hele jaar door tweedehands computers verkrijgbaar. Afhankelijk van het aanbod zijn er tweedehands computers in de prijsklasse van 100 tot 200 euro verkrijgbaar. Deze tweedehands computers zijn door onze technische dienst gecontroleerd en doen nauwelijks onder voor nieuwe computers.  Onze tweedehands computers worden met software geleverd.  U kunt een tweedehands computer met of zonder beeldscherm bij ons kopen.

Tweedehands computers zijn net zo betrouwbaar als nieuwe computers en zeer geschikt voor bijvoorbeeld studenten, scholen en mensen met een klein budget. Onze tweedehands computers worden kant en klaar geleverd. U kunt er hetzelfde mee doen als met nieuwe computers. Onze tweedehands computers zijn goede en goedkope computers!

De garantie op onze tweedehands computers

Een tweedehands computer kopen bij een particulier kan risicovol zijn omdat u dan geen garantie krijgt. De tweedehands computers van De Groene Computershop worden geleverd met een standaard garantie van een jaar. In vergelijking met andere leverancier van tweedehands computers is dat een lange garantie periode.  De meeste computerwinkels geven slechts een half jaar garantie op hun tweedehands computers. Tweedehands computers staan ook wel bekend als gebruikte computers. Gebruikte computers kunnen in theorie ook derde hands of zelfs vierde hands zijn.

De Groene Computershop kan een volledig jaar garantie verlenen op haar tweedehands computers omdat zij over een eigen technische dienst beschikt en over een eigen werkplaats.

Onverhoopte problemen aan tweedehands computers worden door de deskundige en ervaren medewerkers van De Groene Computershop zelf opgelost.

Tweedehands computers worden geleverd met de nodige software

Onze tweedehands computers worden geleverd met de nodige basis software. Het is altijd mogelijk dat wij extra softare op uw tweedehands computer installeren of een bepaald beveiligingsprogramma zoals Norton. Ook kunnen wij gegevens overzetten van de ene naar de andere computer.

Bij tweedehands computers is er meer mogelijk dan u denkt.

Welke merken tweedehands computers?

We hebben geen vast aanbod tweedehands computers.  Ons aanbod tweedehands computers is afhankelijk wat we aangeboden krijgen. Momenteel hebben we tweedehands computers van HP in ons aanbod. Dit zijn goede HP computers van het type HP 6000 en HP DC 5800 CMT. De prijzen van deze tweedehands HP computers zijn 159.00 euro en 179,00 euro.
We hebben deze gebruikte HP computers op voorraad.

Service bij tweedehands computers

De Groene Computershop staat bekend om haar goede service en dienstverlening.
Ook bij de aanschaf van een tweedehands computer of 2de hands laptop mag u deze goede service en dienstverlening van ons verwachten. Persoonlijke aandacht en een goede service, dat mag u van ons verwachten.

Tweedehands beeldschermen

Tweedehands computers zijn meestal voorzien van tweedehands beeldschermen. Het is echter ook mogelijk om een tweedehands computer met een nieuw ( breed ) beelscherm te kopen.
In onze computershop ziet u de mogelijkheden ten aanzien van de aankoop van tweedehands computers en tweedehands beeldschermen alsmede nieuwe beeldschermen.
Nieuwe beeldschermen zijn ook los te koop.

Tweedehands computers en laptops voor scholen

We leveren ook tweedehands computers en 2de hands laptops aan scholen. Hierbij kan het om enkele stuks gaan of om tientallen tweedehands computers of laptops.
Vertegenwoordigt u een school, vereniging, stichting of bedrijf en bent u op zoek naar tweedehands computers of 2e hands laptops?  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.