computerwinkel Waddinxveen

Computerwinkel Waddinxveen?

Computer of laptop kopen en woonachtig in Waddinxveen? De Groene Computershop BV in Gouda is de grootste computerwinkel in de regio Gouda en Waddinxveen. Wij verkopen al sinds 2002 computers en laptops, verlenen PC Hulp aan huis en repareren laptops en computers. Wij zijn al jaren de grootste en meest complete computerwinkel van de regio Waddinxveen en zijn goed bereikbaar vanuit Boskoop en Waddinxveen. Onze computerwinkel bevindt zich in Gouda,


Onze computerwinkel in Gouda ligt ongeveer 10 minuten autorijden van Waddinxveen. Wij verlenen ook PC hulp of computer hulp aan inwoners en bedrijven in Waddinxveen. Hiervoor hebben we een eigen buitendienst. Verder kunnen we inwoners van Waddinxveen helpen bij computerproblemen, de installatie van computers en de aanleg van kleine netwerken. We leveren ook computers en laptops aan scholen in Waddinxveen en Boskoop. Wij staan belend als betrouwbare en betrokken computerwinkel.  Met veel ervaring en kennis van zaken. U kunt bij ons ook terecht voor computeronderdelen, randaparatuur, beelschermen en printers.

Indien u in Waddinxveen of Boskoop woont en u behoefte heeft aan laptop of computer reparatie of een tweede hands computer wilt kopen, zijn wij de aangewezen computerwinkel. Ook voor de aanschaf van een 2e hands laptop of nieuwe laptop.

Met een eigen buitendienst en reparatiedienst, PC hulp en advies aan huis, zijn wij ook voor de inwoners van Waddinxveen en Boskoop altijd dichtbij. Ook voor de levering van 2e hands of nieuwe laptops of computers aan scholen in Gouda, Waddinxveen of Boskoop.

Zie voor onze gegevens de website De Groene Computershop.

Levering computers aan scholen in Waddinxveen

Eén van onze specialiteiten is het leveren van computers en laptops aan scholen in Waddinxveen, Boskoop en Alphen aan den Rijn en het aanleggen van draadloze netwerken voor deze scholen.

We kunnen scholen in Waddinxveen, Boskoop en Alphen aan den Rijn ook tweedehands computers of 2e hands laptops leveren. Hierbij hebben we speciale prijzen voor scholen en leveren we maatwerk. Vanzelfsprekend worden computers en laptops aan scholen geleverd met service en garantie, ook indien uw school tweedehands computers of 2e hands laptops heeft aangeschaft. Wij kunnen alleen de computers of laptops aan uw school leveren maar ze, eventueel, ook installeren.

Indien u een school in Waddinxveen, Boskoop of Alphen aan den Rijn vertegenwoordigt en u bent u op zoek naar nieuwe of tweedehands computers of laptops voor uw school, neem dan contact met ons op voor meer informatie en een eventuele afspraak bij u op school.

Bel 0182-582930  en vraag naar Rob Alphenaar.

PC Hulp voor inwoners van Waddinxveen

Computer service op locatie ( bij u thuis of op kantoor ) in Waddinxveen
.

Woont of werkt u in Waddinxveen of Boskoop en heeft u computerproblemen?  Heeft u PC Hulp bij u thuis in Waddinxveen, Boskoop of Alphen aan den Rijn nodig?
Behalve de reparatie van uw computer of laptop bieden wij inwoners van Waddinxveen en regio ook computer service op locatie. Deze PC aan. In de praktijk betekent dat, dat we bij u thuis of op kantoor in Waddinxveen of regio komen om computerproblemen te verhelpen computers te installeren of PC in het algemeen te bieden.

Deze computer hulp op lacatie is vooral bedoeld voor particulieren in Waddinxveen maar kleine bedijven en instellingen kunnen ook een berooep doen op deze PC Hulp op locatie in Waddinxveen, Boskoop of Alphen aan den Rijn.  Wij verlenen deze PC Hulp aan huis ongeveer tot 15 kilometer rond Gouda.

Wij kunnen op locatie ( bijvoorbeeld Waddinxveen of Boskoop )  uw computer problemen oplossen, computers installleren en overige pc hulp bieden. We kunnen in Waddinxveen, Boskoop en Alphen aan den Rijjn ook computer netwerken aanleggen.  Aan deze PC hulp op locatie zijn bepaalde kosten verbonden.

Hieronder een overzicht van de kosten voor de inwoners van Waddinxveen, Boskoop en Alphen aan den Rijn.

Reparatie computers en laptops algemeen
Onderzoekskosten €35,-
Her- installatie met meegeleverde software €59,-
Her- installatie zonder meegeleverde software €89,-
Backup van data €39,-

Installatie van onderdelen
Kleine aanpassingen hardware €15,-
Grote aanpassingen hardware €20,-

Service op locatie in Waddinxveen, Boskoop, Alphen aan den Rijn en omstreken.
Voorrijkosten €35,-
Half- uurtarief €25.-

2e hands laptop of computer kopen

Bent u op zoek naar een 2e hands laptop computer? Wij bieden regelmatig goede 2e hands computers en laptops te koop aan met garantie.  Het gaat hier in de regel om 2e hands computers en laptops van A Merken zoals Dell en HP. Ons aanbod 2e hands laptops en 2e hands computers varieert van week tot week.

U vindt een overzicht van ons aanbod 2e hands computers en laptops in onze webwinkel.

De garantie op 2e hands computers en laptops bedraagt meestal één jaar.
U kunt bij de aankoop van een 2e hands computer of 2e hands laptop dezelfde service verwachten als bij de aankoop van een nieuwe computer of laptop.

We kunnen altijd uw gegevens overzetten van de ene naar de andere computer of laptop.

Wij bezorgen computers en laptops ook in Waddinxveen, Boskoop en Alphen aan den Rijn, ook als het om een 2e hands computer of laptop gaat.  Hier zijn meestal wel kosten verbonden.