Computerwinkels regio Stolwijk

Op zoek naar een computerwinkel regio Stolwijk, Bergambacht, Schoonhoven? Als u op zoek bent naar een goede en grote computerwinkel in de regio Stolwijk of Schoonhoven, komt u bij De Groene Computershop BV uit Gouda uit. Meer dan 20 jaar ervaring en duizenden tevreden klanten. Ook voor computer reparatie Stolwijk en laptop reparatie. Deze computerspeciaalzaak aan de Nieuwe haven te Gouda, verkoopt en onderhoudt computers en laptops, repareert computers en laptops en heeft een PC thuis service voor inwoners van Stolwijk. Een zeer complete computerwinkel in de regio Gouda, Woerden, Schoonhoven, Waddinxveen, Stolwijk. Ook ideaal voor inwoners van Stolwijk, Bergambacht, Vlist, Haastrecht en regio.

computer reparatie winkel Gouda

Computerwinkel Gouda maar niet ver van Stolwijk.

Gouda ligt slechts op een 7 kilometer van Stolwijk. Gouda is vanuit Stolwijk met de auto of openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is in Gouda en in de buurt van de Groene Computershop voldoende parkeerruimte beschikbaar. De Groene Computershop is de grootste computerwinkel van de regio Gouda. Met PC Hulp en thuisservice voor de inwoners van Stolwijk. Ook voor bedrijven en scholen in Stolwijk. Voor nieuwe en 2e hands computers en laptops maar ook voor computeronderdelen, printers, beeldschermen, computer reparatie, laptop reparatie en de aanleg van draadloze netwerken. Wij leveren computers en laptops ook thuis in Stolwijk. Ook levering van computers aan bedrijven en scholen in Stolwijk.

laptop en computer reparatie winkel

Wij verlenen PC hulp ( bij u thuis of op de zaak ) aan inwoners en bedrijven in onder andere Stolwijk en Bergambacht. Wij staan als grootste computerwinkel van Gouda en regio Stolwijk bekend om onze goede service, dienstverlening en persoonlijke klanten benadering. Met een eigen computer reparatiedienst, service afdeling en PC hulp aan huis, zijn wij ook voor de inwoners van Stolwijk dichtbij. Wij zijn ook voor de regio Stolwijk, Bergambacht en Haastrecht de ideale computerwinkel. Onze website, telefoonnummer en openingstijden>

Computer reparatie Stolwijk

Computer of laptop reparatie inwoners Stolwijk. Woont u in Stolwijk, Schoonhoven, Haastrecht of de Vlist Reeuwijk en moet uw computer of laptop gerepareerd worden? De Groene Computershop uit Gouda is specialist in computer reparatie en laptop relatie. Wij hebben een eigen technische dienst en goed uitgeruste werkplaats met moderne apparatuur. Hierdoor kunnen wij bijna iedere computer of laptop deskundig repareren. Ook als er bepaalde computeronderdelen of laptop onderdelen vervangen moeten worden. Wij hebben altijd zelf een groot assortiment computeronderdelen en laptop onderdelen op voorraad. Dat maakt de reparatie van uw computer, pc of laptop eenvoudiger.

Reparatie alle merken computers en laptops

Wij repareren alle merken computers en laptops. Hoe werkt de computer of laptop reparatie? Indien uw computer of laptop defect is, kunt u deze ter reparatie aan bieden in onze computerwinkel aan de Nieuwe haven 185-187 te Gouda. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag open. Zie voor de website onze openingstijden.. Vanuit Stolwijk is onze computerwinkel ongeveer 15 a 20 minuten met de auto rijden. Onze computerwinkel in Gouda met werkplaats ligt vlak bij het bolwerk. Er zijn in de directe omgeving van onze computerwinkel Gouda, voldoende parkeerplekken. U kunt uw auto voor het afleveren van uw computer of laptop ook even voor de deur van de Groene Computershop plaatsen. De reparatie van uw computer of laptop duurt gemiddeld 2 tot 5 dagen. Indien er computeronderdelen of laptop onderdelen zoals een toetsenbord of scherm vervangen moeten worden kan een reparatie iets langer duren.

computer reparatie Gouda gebruikte computers

2e hands laptop of computer kopen

Bent u op zoek naar een 2e hands computer? Of misschien een 2e hands laptop? Wij bieden regelmatig goede 2e hands computers en laptops van A Merken te koop aan met garantie. Het gaat hier in de regel om 2e hands laptopns computers van gerenommeerde A Merken zoals Dell en HP. U kunt met deze 2e hands computers en laptops meestal hetzelfde doen als met nieuwe laptops en computers, internetten, spelletjes spelen, internet bankieren, foto’s en ander bestanden opslaan, enzovoort. Een 2e hands computer of laptop van de Groene Computershop is altijd door ons nagekeken en wordt verkocht met garantie ( meestal een jaar ) Mogelijkheid voor garantie op laptops en computers 1,5 jaar.

Wilt u weten of een 2e hands computer of 2e hands laptop iets voor u is? Kom eens langs in onze grote computerwinkel in Gouda.  Of ga naar onze webshop. U kunt dan zelf zien hoe aantrekkelijk het kopen van en 2e hands computer of laptop kan zijn.

Computers voor scholen Stolwijk

Vertegenwoordigt u één of meerdere scholen in Stolwijk of Bergambacht en bent u op zoek naar goedkope computers of laptops voor een school? De Groene Computershop levert gebruikte en nieuwe computers aan scholen in heel Nederland. Indien u voor uw school in Bergambacht, Stolwijk of Schoonhoven een nieuwe of gebruikte computer of laptop zoekt, bent u bij ons aan het goede adres.

Ook voor scholen

Wij repareren en onderhouden ook computers en laptops voor scholen en kunnen netwerken aanleggen, ook voor uw school in Stolwijk, Bergambacht, Stolwijk of elders in de regio. Woonachtig in Stolwijk, computerproblemen en computer hulp nodig? Wij bieden inwoners van Stolwijk en gemeenten in de omgeving zoals Vlist, Berkenwoude, Gouderak, Bergambacht en Schoonhoven ook PC hulp en computer service op locatie. Het komt er n de praktijk komt het er op neer dat wij uw computer problemen, computer aanpassingen, installaties en overige pc hulp bij u thuis of op de zaak ( bijvoorbeeld in Stolwijk ) uitvoeren. Dit kan ook voor het aanleggen van netwerken. Aan deze PC hulp op locatie in Stolwijk en regio zijn kosten verbonden. Hieronder een overzicht van PC Hulp en reparatie computers en laptops voor inwoners van Stolwijk, Bergambacht en omgeving. Bel voor een afspraak bij u thuis, op kantoor of bedrijf in Stolwijk of omgeving: 0182-582930

Overzicht tarieven exclusief 21 % btw

Reparaties algemeen:

Reparaties algemeen:

Onderzoekskosten €39,-
Her- installatie met Windows of MacOS €79,-
Back-up van data €59,-
Clonen van Windows € 79.-

Installatie van onderdelen:
Half- uurtarief €30.-
Uurtarief € 60.-

Service op locatie:

Half- uurtarief €35.-
Uurtarief € 70.-