Computerwinkel en service aan huis in regio Reeuwijk

Op zoek naar een computerwinkel regio Reeuwijk? Computer of laptop reparatie nodig? Indien u op zoek bent naar een computerwinkel in Reeuwijk, komt u waarschijnlijk bij De Groene Computershop BV in Gouda uit.  Gouda ligt op slechts een paar kilometer van Reeuwijk. Gouda is vanuit Reeuwijk met de fiets of auto binnen 10 minuten bereikbaar. De Groene Computershop is de grootste computerwinkel in de regio Reeuwijk en Gouda en heeft meer dan 20 jaar ervaring. Eigen reparatie- en service afdeling. Voor particulieren, bedrijven en instellingen. Computer service bij u in Reeuwijk thuis.

computer reparatie winkel Gouda

Nieuwe en gebruikte computers.

Voor nieuwe en gebruikte computers en laptops maar ook voor uw computer reparatie, laptop reparatie of computeronderdelen. Wij verlenen ook PC hulp of computer hulp aan inwoners en bedrijven in Reeuwijk. Maar indien u in Reeuwijk woont of werkt, kunt u bij ons ook terecht bij computerproblemen, de installatie van computers en de aanleg van netwerken. Wij bestaan als computerspeciaalzaak sinds 2007 jaar en staan bekend om onze goede service, persoonlijke aanpak en goede dienstverlening.

de groene computershop Gouda

Computerwinkel in Gouda maar vlak bij Reeuwijk

Indien u in Reeuwijk woont en u behoefte heeft aan een nieuwe of 2e hands laptop of computer, zijn wij de aangewezen computerwinkel. Met een eigen computer reparatiedienst, service afdeling en PC hulp en advies aan huis, zijn wij ook voor de inwoners van Reeuwijk altijd dichtbij Wij verkopen ook computer onderdelen, beeldschermen, printers en randapparatuur. Zie voor onze gegevens de website De Groene Computershop.

Computer reparatie inwoners Reeuwijk

Computer of laptop reparatie. Woont u in Reeuwijk en moet uw computer of laptop gerepareerd worden? Wij zijn specialist in computer en laptop relatie. Met een eigen technische dienst en goed uitgeruste werkplaats, kunnen wij nagenoeg iedere computer of laptop repareren. Ook als er computer of laptop onderdelen vervangen moeten worden. Wij hebben zelf een groot assortiment computer onderdelen en laptop onderdelen op voorraad. Dat maakt de reparatie van een computer of laptop eenvoudiger. Alle computers en laptops worden onder garantie gerepareerd. Hoe werkt het? Helaas hebben we voor de inwoners van Reeuwijk ten aanzien reparaties van laptops en pc’s geen thuisservice. U dient uw computer of laptop voor reparatie aan te bieden in onze computerwinkel in Gouda.

computer reparatie Gouda winkel

Hulp bij computerproblemen

We bieden wel PC Hulp aan de inwoners van Reeuwijk bij computer problemen of de aansluiting van computers. Voor de reparatie van uw computer of laptop dient u deze naar onze computerwinkel shop aan de nieuwe haven 185 tot 187 in Gouda te brengen. Dat is vanuit Reeuwijk ongeveer 10 minuten met de auto rijden. Onze computerwinkel in Gouda met werkplaats ligt vlak bij het bolwerk. Er zijn in de directe omgeving van onze computerwinkel Gouda, voldoende parkeerplaatsen. U kunt uw auto voor het afleveren van uw computer of laptop ook even voor de deur van onze computerwinkel plaatsen. De reparatie van uw computer of laptop duurt gemiddeld, en afhankelijk van wat er aan de hand is, 2 tot 5 dagen.

PC Hulp inwoners Reeuwijk

Woon u in Reeuwijk en heeft u computerproblemen? Heeft u hulp nodig bij het aanleggen van een draadloos netwerk of de aansluiting van uw computer of laptop? U kunt als inwoner van Reeuwijk een beroep doen op onze PC Hulp of computerservice aan huis. Bel voor PC Hulp aan huis in Reeuwijk: 0182-582930

Overzicht tarieven exclusief 21 % btw

Reparaties algemeen:

Onderzoekskosten €39,-
Her- installatie met Windows of MacOS €79,-
Back-up van data €59,-
Clonen van Windows € 79.-

Installatie van onderdelen:
Half- uurtarief €30.-
Uurtarief € 60.-

Service op locatie:

Half- uurtarief €35.-
Uurtarief € 70.-

2e hands laptop of computer kopen

Wij hebben een aantrekkelijk aanbod 2e hands laptops. Ook zeer aantrekkelijk voor particulieren, bedrijven en scholen in Reeuwijk. Wij kunnen scholen in Reeuwijk laptops en computers leveren. Een en ander tegen gunstige condities. Ook de mogelijkheid tot aankoop van gebruikte computers of laptops door scholen behoort tot de mogelijkheden. U kunt bij ons, mits voorradig, een 2e hands laptop met garantie kopen vanaf ongeveer 150 euro. U koopt dan een 2de hands laptop die gebruiksklaar is en voorzien is van de nodige software. U kunt bij ons ook nieuwe laptops, nieuwe computers en tweedehands computers kopen. Voor inwoners van Reeuwijk bestaat de mogelijkheid dat computers en laptops bij u thuis of op het bedrijf bezorgd worden. U koopt als inwoner van Reeuwijk een computer of laptop met garantie en uitstekende service.