Computerwinkel en computer reparatie in regio Bergambacht

Computerwinkel Bergambacht? De Groene Computershop BV in Gouda is de grootste computerwinkel in de regio Bergambacht. Ook voor uw computer reparatie of laptop reparatie. Met service aan huis. Met meer dan 20 jaar ervaring! Gouda ligt ongeveer 15 minuten autorijden van Bergambacht en wij verlenen ook PC hulp of computer hulp aan inwoners en bedrijven in Bergambacht bij computerproblemen, de installatie van computers en de aanleg van kleine netwerken. Wij bestaan al 20 jaar en staan bekend om onze goede service en dienstverlening. Indien u in Bergambacht woont en u behoefte heeft aan laptop of computer reparatie of een nieuwe of 2e hands laptop of computer wilt kopen, zijn wij de aangewezen computerwinkel.

laptop en computer reparatie winkel

Eigen Reparatiedienst en Serviceafdeling

Met eigen reparatiedienst, service afdeling en PC hulp en advies aan huis, zijn wij ook voor de inwoners van Bergambacht, Stolwijk en omgeving, altijd vlakbij. Wij verkopen ook computeronderdelen, beeldschermen, printers en rand apparatuur. Zie voor onze gegevens de website De Groene Computershop

Computer reparatie en PC Hulp inwoners Bergambacht

Woont u in Bergambacht en moet uw computer of laptop gerepareerd worden? Of heeft u behoefte aan computer ondersteuning, advies, PC Hulp of moeten uw computerproblemen opgelost worden? Wij bieden PC Hulp. Deskundige PC ondersteuning, niet van een computer student maar van een ervaren computer service medewerker. Wij bieden in Bergambacht en omgeving dus bijvoorbeeld ook in Stolwijk, Haastrecht en Berkenwoude, PC Hulp op locatie, is meestal bij de mensen thuis. Ook indien u een nieuwe of tweedehands computer of laptop bij ons gekocht hebt ( ook online ) of bij een collega computerwinkel, kunnen wij u thuis helpen met de installatie en aansluiting van uw computer of laptop. Dus ook computer hulp of PC ondersteuning bij u thuis in Bergambacht, Stolwijk, Berkenwoude of Haastrecht.

de groene computershop Gouda

Daarnaast kunnen wij, ook in Bergambacht, Stolwijk, Haastrecht en Berkenwoude, netwerken voor computers aanleggen en zijn we specialist in computer en laptop reparatie. Zowel voor particulier als bedrijf. We kunnen uw computer of laptop ook repareren indien u deze niet bij ons heeft gekocht of indien het een 2e hands of gebruikte computer of laptop is. Voor de reparatie van uw computer of laptop dient u deze naar onze computershop aan de nieuwe haven 185 tot 187 in Gouda te brengen. Dat is vanuit Bergambacht ongeveer 15 tot 20 minuten met de auto rijden. Er zijn in de directe omgeving van onze computerwinkel nabij het centrum van Gouda, voldoende parkeerplaatsen.  U kunt uw auto voor het afleveren van uw computer of laptop reparatie ook even voor de deur van onze computerwinkel plaatsen.

Eigen werkplaats en reparatie team computers en laptops

Wij kunnen uw computer of laptop vakkundig repareren omdat we een eigen computer reparatie team en een eigen werkplaats hebben. Onze werkplaats bevindt zich achter de winkel van De Groene Computershop aan de Nieuwehaven 185-187 te Gouda. We maken hierbij gebruik van moderne computer apparatuur. Dit in combinatie met onze deskundige medewerkers, maken dat we uw computer of laptop deskundig reageren.  De computer reparatie of laptop reparatie vindt plaats met garantie. Dit geldt ook indien we onverhoopt bepaalde onderdelen van uw computer of laptop moeten vervangen. De Groene Computershop verkoopt al meer dan 7 jaar nieuwe en tweedehands computers en laptops en repareert al die jaren al computers en laptops met garantie.  Lees de revieuws op onze website.

Gegevens computer overzetten

Indien u bij ons een nieuwe of 2e hands computer of laptop aanschaft, bieden wij u de mogelijkheid om de gegevens die op uw oude of nieuwe laptop staan, over te zetten naar de nieuwe computer of laptop. Denk hierbij aan bepaalde computerbestanden, software of e mail adressen. We rekenen voor deze extra service een redelijke vergoeding. Deze vindt u hieronder. Het overzetten van gegevens van de ene computer of laptop naar de andere computer of laptop doen we dus ook voor inwoners van Bergambacht, Stolwijk, Berkenwoude, Ammerstol, Schoonhoven en Haastrecht.

Onze tarieven voor reparatie, PC hulp aan huis.

Voor de reparatie van uw computer of laptop, hebben we geen vast tarief. Wel berekenen we onderzoekskosten en bij PC Hulp aan huis, berekenen we een bepaald uurloon. Hieronder ziet u een globaal overzicht van onze tarieven. De tarieven voor PC Hulp bij u thuis gelden dus ook voor de inwoners van Bergambacht, Stolwijk, Berkenwoude, Gouderak en Haastrecht.

Overzicht tarieven exclusief 21 % btw

Reparaties computers en laptops algemeen:

Reparaties algemeen:

Onderzoekskosten €39,-
Her- installatie met Windows of MacOS €79,-
Back-up van data €59,-
Clonen van Windows € 79.-

Installatie van onderdelen:
Half- uurtarief €30.-
Uurtarief € 60.-

Service op locatie:

Half- uurtarief €35.-
Uurtarief € 70.-

2e hands computer kopen

Bent u op zoek naar een 2e hands computer? Wij bieden regelmatig goede 2e hands computers te koop aan met garantie. Het gaat hier in de regel om 2e hands computers van A Merken zoals Dell en HP. Met deze 2e hands computers kunt u meestal hetzelfde doen als met nieuwe computers, mailen, internet bankieren, foto’s en ander bestanden opslaan, enzovoort. Een 2e hands computer van de Groene Computershop is altijd door ons nagekeken en bijna net zo volwaardig als een nieuwe computer. Wilt u weten of een 2e hands computer ook iets voor u is of een nieuwe computer toch beter aansluit bij uw behoefte? Kom eens langs in onze grote computerwinkel in Gouda.  U kunt dan met eigen ogen zien wat ons aanbod nieuwe en 2e hands computers is.

computer reparatie Gouda gebruikte computers

Met garantie

Overigens worden zowel onze nieuwe computers als onze 2e hands computers afgeleverd met software en garantie. De garantie op onze nieuwe computers bedraagt meestal 2 jaar. De garantie op een 2e hands computer bedraagt meestal een jaar.

2e hands laptop kopen

U kunt bij de Groene Computershop BV nieuwe en 2e hands laptops kopen. Nieuwe laptops hebben wij altijd in ons assortiment en meestal op voorraad. 2e hands laptops hebben we een aantal keren per jaar in ons assortiment. De vraag naar 2e hands laptops is zeer groot, het aanbod helaas beperkt. U kunt binnen ons aanbod laptops in de webshop zien of er ook 2e hands laptops verkrijgbaar zijn. Een 2e hands laptop wordt altijd afgeleverd met software en een garantie van 6 maanden tot en met een jaar. U kunt als inwoner van Bergambacht ook een beroep doen op onze PC thuis service indien u een 2e hands laptop of 2e hands computer bij ons aangeschaft hebt.