Computerproblemen oplossen

Sinds kort kunnen computerproblemen ook op afstand opgelost worden. Middels het programma teamviewer kunnen de meeste computerproblemen op afstand opgelost worden. Denk hierbij aan het oplossen van een computerprobleem in verband met de traagheid van een computer, het verwijderen van een virus of het instellen van uw e mail. Het oplossen van een computerprobleem op afstand is relatief goedkoop, efficiĆ«nt en u hoeft niet met uw computer of laptop te zeulen want uw computerprobleem wordt op afstand opgelost. De meeste computerspeciaalzaken werken voor het oplossen van computerproblemen op afstand samen met “teamviewer”. Vandaar dat wij hier alleen het oplossen van uw computerprobleem op afstand met teamviewer behandelen. U kunt zich via de link hieronder aanmelden voor computerhulp. U kunt in het formulier aangeven welke computerproblemen er opgelost moeten worden. Computerhulp op afstand aanmelden

computer reparatie winkel Gouda

Beveiligde internetverbinding

Deze manier van het oplossen van een computerprobleem gaat via het programma teamviewer en een beveiligde internetverbinding. Indien u uw computerprobleem laat oplossen door een professionele computerspeciaalzaak en het programma teamviewer kunt u ervan uit gaan dat uw computerprobleem op een veilige manier kan worden opgelost. NB: niet alle computerproblemen kunnen op afstand worden opgelost, wel de meest voorkomende computerproblemen!

Hoe werkt het?

Indien u uw computerprobleem op afstand opgelost wilt hebben, neemt u contact op met een van de deskundige computerspeciaalzaken die samenwerken met teamviewer. Zie onderaan deze pagina enkele voorbeelden van computerwinkels die met het programma teamviewer werken. Het programma teamviewer stelt de medewerker van de computerspeciaalzaak in staat om ( met uw toestemming ) uw computer op afstand over te nemen en zo op afstand te analyseren waar het computerprobleem ligt en deze ook op afstand op te lossen. Uiteraard moet de medewerker van de computerspeciaalzaak wel deskundig zijn en moet u kunnen aangeven waar het computerprobleem ligt.

Werkende internetverbinding noodzakelijk

Om uw computerprobleem of computerproblemen op afstand op te kunnen lossen moet uw computer nog werkzaam zijn en heeft u een werkende internetverbinding nodig.  Indien uw computer niet meer op een internetverbinding is aangesloten of defect is, kunt u geen gebruik maken van de computerhulp op afstand. U kunt dan wel uw computer ter reparatie aanbieden bij één van de gespecialiseerde computer reparatie winkels of computerspeciaalzaken met service.

Wat kost het oplossen van een computerprobleem op afstand?

De meeste computerwinkels en computerspeciaalzaken die met het programma teamviewer werken en computerproblemen op afstand kunnen oplossen, rekenen een tarief wat gemiddeld op 12,50 euro per kwartier ligt. U ontvangt voor het opgeloste computerprobleem meestal achteraf een factuur. U betaalt dus pas als uw computerprobleem, op afstand, opgelost is. Een veilige en goedkope manier om uw computerprobleem ( ook laptop of notebook) op te lossen.

Computerspeciaalzaak die op afstand uw computerprobleem kunnen oplossen

Steeds meer computerspeciaalzaken bieden de service “computerproblemen op afstand oplossen”. Hieronder De Groene Computershop uit Gouda met een eigen reparatie en service dienst. De Groene Computershop Gouda, computerhulp op afstand heel Nederland, via teamviewer, reparatie computers en laptops.