Computer reparatie alle merken

Wij repareren in principe alle merken computers. Maar u kunt ook bij ons terecht voor al uw computer problemen. Hierbij maakt het niet uit of de u de computer bij ons gekocht hebt of elders. Indien wij bepaalde onderdelen van uw computer moeten vervangen, bestellen wij deze voor u. U krijgt altijd vooraf een indicatie van de totaal prijs van de computer reparatie.

Indien u uw computer bij ons ter reparatie aanlevert, kunt u ons gelijk bepaalde wensen doorgeven, bijvoorbeeld het sneller maken van uw computer, het installeren van een goed beveiligingsprogramma of het installeren van bepaalde software. Wij noteren deze wensen op de reparatie bon en voeren uw wensen zo goed mogelijk uit.

de groene computershop reparatieservice

Duur reparatie

Wij proberen de duur van de reparatie van uw computer of laptop zo kort mogelijk te houden. In de regel is uw computer of laptop binnen enkele dagen gerepareerd. Als er echter onderdelen vervangen moeten worden of het zeer druk is met de reparatie van computers, kan de duur van de reparatie wat langer duren. U krijgt van ons altijd een indicatie van de maximale tijd reparatie duur. Als uw computer gerepareerd is en klaar is om op te halen, krijgt u van ons altijd een telefoontje.

computer reparatie winkel Gouda

Persoonlijk contact en advies

Onze kracht zit hem in het persoonlijk contact, vakmanschap en advies op maat. Bij ons is uw computer in goede handen en mag u rekenen op een persoonlijk contact en goed advies afgestemd op uw persoonlijk wensen.

Iedere reparatie wordt geadministreerd

Indien u uw computer ter reparatie aanbiedt, wordt dit geregistreerd met een uitgebreide omschrijving van de problemen die u met uw computer ondervindt. Ook worden eventuele wensen genoteerd ( bijvoorbeeld ander software of het sneller maken van uw computer ). Zo kunnen wij uw computer op de juiste wijze repareren en eventueel de juiste software installeren. U krijgt een reparatie bon mee als bewijs dat u de computer bij ons ter reparatie hebt achtergelaten met de omschrijving van de problemen en eventuele specifieke wensen.

Oudere computers en reparatie

Indien u een oudere computer ter reparatie aanbiedt en de reparatie duurder wordt dan de waarde van de computer, kan het verstandig zijn de reparatie niet uit te laten voeren maar een andere computer aan te schaffen. Als wij constateren dat de reparatie van uw computer te duur wordt in verhouding met de waarde van uw computer, melden wij dat.  Wij zullen u dan adviseren een andere computer of gebruikte laptop aan te schaffen. U kunt bij ons nieuwe en tweedehands ( gebruikte ) computers aanschaffen. Ook kunt u bij ons een nieuwe laptop aanschaffen. Soms hebben wij tweedehands laptops in de verkoop.  Al onze producten en diensten worden geleverd met garantie.

Software en reparatie van uw computer

Soms zit het probleem van bijvoorbeeld het niet op willen starten van uw computer of het regelmatig vastlopen van de computer niet in de computer zelf maar in de geïnstalleerde software. Het heeft dan niets met computer reparatie te maken. Indien u verouderde software of verkeerde software gebruikt, heeft dat gevolgen voor de snelheid en gebruik van uw computer.

Ook kan het zijn dat de software op een verkeerde manier geïnstalleerd is.

Indien wij constateren dat de problemen met uw computer te maken hebben met de gebruikte software melden we dat en geven wij u een advies over beter te gebruiken software en de prijs ervan.

Wij kunnen verouderde software verwijderen, de nieuwe software installeren, uw computer "opschonen" en ervoor zorgen dat uw computer sneller wordt en beter werkt. Zo heeft u meer plezier van uw computer of laptop.  Een en ander kan natuurlijk ook gebeuren in combinatie met de computer reparatie. Wan het kan ook gebeuren dat uw computer gerepareerd moet worden en bepaalde software vervangen.

Wat kost een computer reparatie?

Ons wordt vaak al bij het aanleveren van de computer gevraagd wat de reparatie ervan kost. Helaas kunnen wij u pas vertellen wat de computer reparatie kost als we een diagnose hebben gedaan.

Soms kost een computer reparatie maar 30 of 40 euro, in andere gevallen kan het repareren van een computer meer dan 100 euro kosten.  Met name als er onderdelen van een computer vervangen moeten worden, kan een computer reparatie kostbaar worden.  Gemiddeld kost een computer reparatie echter 50 tot 120 euro.

Stof en vuil in uw computer

Wist u dat stof en vuil grote invloed hebben op de werking van uw computer en dit zelfs een oorzaak kan zijn van het vastlopen van uw computer?  Veel computers die bij ons ter reparatie worden aangeboden blijken niet defect te zijn, maar vastgelopen door vuil en stof.

Wij adviseren u daarom eens per jaar of 2 jaar uw computer door ons te laten schoonmaken.  Het verkleint de kans aanzienlijk dat uw computer oververhit raakt en vast loopt.

Gegevens computer overzetten

Indien u een andere computer, laptop of software aanschaft, moeten in veel gevallen gegevens en bestanden overgezet worden van de ene naar de andere computer of van het ene naar het andere software programma.

Wij zetten deze gegevens graag voor u over. Met ruim 7 jaar ervaring hebben we dit al voor duizenden mensen gedaan.

Uw computer sneller maken

Indien u uw computer ter reparatie bij ons aan biedt en een "trage computer" hebt, kunnen we tevens uw computer sneller maken.& Dit kunnen we bijvoorbeeld doen door het bijplaatsen van een harde schijf of het "opschonen van uw computer". Indien u uw computer voor reparatie bij ons brengt, kunt u dit soort zaken met ons bespreken en nemen wij het mee in de reparatie opdracht van uw computer.

Computer problemen

Computer problemen?  De Groene Computershop heeft meer dan 7 jaar ervaring met het oplossen van computerproblemen.  Wij doen meer dan reparatie van computer en laptops of verkoop van computers, laptops, beeldschermen, computeronderdelen en software.

Indien u computerproblemen hebt, bijvoorbeeld een trage computer, kunt u het beste uw computer naar onze computershop brengen en met één van onze medewerkers bespreken welke computer problemen u hebt en wat u graag verbeterd wilt zien.  Computerproblemen onstaan vaak door verouderde software, te intensief gebruik of verkeerde installatie. Onze deskundiger medewerkers lossen graag al uw computer problemen op.

Voor computer problemen of PC Hulp komen wij desgewenst ook bij u thuis. We rekenen dan wel voorrijkosten. Zie hieronder in welke plaatsen wij rond Gouda voor computerproblemen, PC Hulp of het installeren van computers bij u thuis komen.

PC Hulp bij u thuis

Heeft u computerproblemen of wilt u geholpen worden met de aansluiting van uw computer of downloaden en installeren va software? Wij komen ook op locatie. Indien u het niet erg vindt om voorrijkosten te betalen komen we voor computer installatie, PC Hulp en andere computer zaken, graag bij u thuis of op de zaak.

Computer installatie + PC Hulp en derhelijke is mogelijk indien u in één van de volgende plaatsen woont:

Gouda, Moordrecht, Gouderak, Ouderkerk aan den IIssel, Haastrecht, Nieuwerbrug, Driebruggen, Stolwijk, Berkenwoude, Bergambacht, Reeuwijk, Bodegraven, Oudewater, Nieuwerkerk aan den IJssel.  In principe alle plaatsen met een maximale afstand van 10 tot 15 kilometer rond Gouda.

Tarieven reparatie en voorrijkosten

Dit zijn de tarieven van de Groene Computershop, laatst aangepast 2 november 2023.

Overzicht tarieven exclusief 21 % btw

Reparaties algemeen:

Reparaties algemeen:

Onderzoekskosten €39,-
Her- installatie met Windows of MacOS €79,-
Back-up van data €59,-
Clonen van Windows € 79.-

Installatie van onderdelen:
Half- uurtarief €30.-
Uurtarief € 60.-

Service op locatie:

Half- uurtarief €35.-
Uurtarief € 70.-