Computer reparatie Reeuwijk, voor particulieren en bedrijven

Computer reparatie voor inwoners en bedrijven van Reeuwijk. Woont u in Reeuwijk en moet uw computer of laptop gerepareerd worden? De grootste computerwinkel uit Gouda, de Groene Computershop, is specialist in computer reparatie + laptops. Ook voor inwoners en bedrijven van Reeuwijk. Naast computer reparatie voor inwoners uit Reeuwijk en omgeving zijn wij ook gespecialiseerd in laptop reparatie en PC Hulp aan huis. Uw computer of laptop reparatie wordt uitgevoerd door vakmensen en met garantie. Dat geld ook voor de PC Hulp bij u thuis in Reeuwijk. We hebben meer dan 20 jaar ervaring met computer en laptop reparatie.

computer reparatie winkel Gouda

Ook inwoners van onder andere Oudewater, Waarder, Nieuwerbrug aan de Rijn en Bodegraven kunnen bij ons terecht voor computer of laptop reparatie of PC Hulp. U kunt als inwoner van Reeuwijk uw computer of laptop voor reparatie van maandag tot en met zaterdag in onze computerwinkel in Gouda brengen. Zie onze website voor de openingstijden. Een afspraak maken is niet nodig. Website Groene Computershop. Telefoon: 0182-582930 Adres voor bezorgen computer of laptop voor reparatie: Nieuwehaven 185-187, 2801 CW Gouda.

Hoe werkt onze computer of laptop reparatie voor inwoners van Reeuwijk?

Indien uw computer of laptop gerepareerd moet worden, brengt u deze naar onze computerwinkel met eigen reparatieafdeling in Gouda. Het is vanaf Reeuwijk naar Gouda hooguit 10 a 15 minuten met de auto. Wij onderzoeken op basis van uw bevindingen wat er met uw computer of laptop aan de hand is en geven een prijsindicatie af voor de reparatie van uw computer of laptop. We kunnen ook een maximaal bedrag afspreken waarvoor de computer of laptop gerepareerd mag worden. Als de computer of laptop gerepareerd is, krijgt u van ons een telefoontje en kunt u uw computer of laptop Gouda weer ophalen.  Wij kunnen uw computer of lapop ook in Reeuwijk bezorgen maar dan moeten we kosten in rekening brengen. PC Hulp op locatie is ook mogelijk in Reeuwijk.

de groene computershop accessoires

Computer service op locatie Reeuwijk

Computer service op locatie in Reeuwijk. Woont u in Reeuwijk en heeft u computer problemen?  Of heeft u PC Hulp bij u thuis nodig? Behalve de reparatie van uw computer of laptop bieden wij inwoners van Reeuwijk ook computer service op locatie. Deze PC Hulp is bedoeld voor particulieren en bedrijven in Reeuwijk. Wij kunnen op locatie ( in Reeuwijk ) of omgeving uw computer problemen, computer aanpassingen, installaties en overige pc hulp bij u thuis of op de zaak uitvoeren. We kunnen ook computer netwerken aanleggen. Aan deze PC hulp op locatie in Reeuwijk zijn kosten verbonden. Hieronder een overzicht van een aantal kosten voor de inwoners van Reeuwijk.

Overzicht tarieven exclusief 21 % btw

Reparaties algemeen:

Reparaties algemeen:

Onderzoekskosten €39,-
Her- installatie met Windows of MacOS €79,-
Back-up van data €59,-
Clonen van Windows € 79.-

Installatie van onderdelen:
Half- uurtarief €30.-
Uurtarief € 60.-

Service op locatie:

Half- uurtarief €35.-
Uurtarief € 70.-

computer reparatie Gouda gebruikte computers

Totaal advies en verkoop computers en laptops

De Groene Computershop is als grootste computerwinkel van Gouda niet alleen goed thuis in de reparatie van uw computer of laptop. Wij bieden PC Hulp op locatie, ook in Reeuwijk. Daarnaast leggen wij draadloze netwerken ( ook in Reeuwijk ) aan en leveren wij computeronderdelen. School in Reeuwijk en computers nodig? Scholen in Reeuwijjk kunnen we tegen speciale condities computers of laptops leveren. Daarnaast kunt u bij ons, ook als school in Reeuwijk, tweedehands computers,2e hands laptops, randapparatuur, printers, monitoren en computergerelateerd artikelen aanschaffen. Alles met een goed en eerlijk advies en garantie. De Groene Computershop, ook voor de inwoners van Reeuwijk de grootste en meest complete computerwinkel. Bel voor uw computer reparatie, laptop reparatie ( in Gouda ) of PC Hulp aan huis in Reeuwijk: 0182-582930.