2e hands laptops

Op zoek naar een 2e hands laptop? En dan bij voorkeur een 2e hands laptop met garantie?

Wij hebben regelmatig 2e hands laptops in de verkoop. Uniek is dat u hierbij een 2e hands laptop met garantie kunt kopen.  Wij kunnen met name 2e hands laptops met garantie aanbieden omdat wij over een eigen reparatiedienst voor computers en laptops beschikken en de kosten voor de reparatie of aanpassing van een laptop relatief laag kunnen houden. 2e hands laptops zijn duurzaam, alles over duurzaam inkopen vindt u op de startpagina duurzaam inkopen.nl.  Met tips over alles wat met duurzaamheid en mvo te maken heeft.

Welke merken 2e hands laptops

2e hands laptop van een A Merk kopen?
Ons aanbod 2e hands laptops varieert van dag tot dag. Er is veel vraag naar 2e hands laptops van A Merken zoals HP en Dell. We hebben dan ook regelmatig 2e hands laptops van Dell en HP in de aanbieding.

Kijk op de website van de Groene Computershop of er een 2e hands laptops te koop zijn en wat deze 2e hands laptop kost.

Garantie op 2e hands laptop

Veel mensen willen wel een 2e hands laptop kopen maar dan wel met garantie.

U heeft bij ons de mogelijkheid een 2e hands laptop te kopen met garantie en zonder garantie. Standaard verkopen wij 2e hands laptops met garantie.  De garantie duur op 2e hands laptops is een jaar, te rekenen vanaf het moment van aankoop. Indien u een 2e hands laptop bij ons wilt kopen, verlenen wij een korting op het aankoopbedrag welke kan oplopen tot 50 euro.

Leest u in de algemene voorwaarden van De Groene Computershop waar de garantie op 2e hands laptop van toepassing is en wat uitgesloten is.

2e hands laptop online bestellen

2e hands laptop online bestellen?

Indien wij 2e hands laptops in de verkoop hebben, is het ook mogelijk deze online te bestellen. U kunt een 2e hands laptop online via onze webshop bestellen en bijvoorbeeld betalen via Ideal. Betalen via Ideal is veilig en vertrouwd. U heeft uw bestelde en betaalde 2e hands laptop in de regel binnen 4 werkdagen in huis maar kunt deze ook in onze computershop aan de Nieuwe Haven 185-187 te Gouda afhalen.  

zie voor tweedehands laptops ook de startpagina tweedehands laptops

2e hands laptops voor scholen

Steeds meer scholen maken gebruik van 2e hands laptops of computers.
Vertegenwoordigt u een school en heeft u behoefte aan 2e hands laptops of computers?

Wij leveren aan scholen door heel Nederland 2e hands laptops en computers.
Neemt u met ons contact op voor de mogelijkheden tot aankoop gebruikte computers en laptops voor scholen.

Nieuwe of gebruikte laptop kopen?

Indien u een nieuwe of gebruikte laptop wilt kopen, kunt u ook kijken op de website van laptop-kopen.nl. Dit is één van de betere websites waar u een laptop kunt kopen. U kunt online via de site een laptop kopen.