2e hands laptop kopen met garantie

Een 2e hands laptop kopen? En dan bij voorkeur een 2e hands laptop kopen met garantie van 1,5 jaar? Wij, De Groene Computershop, hebben regelmatig diverse merken 2e hands laptops in de verkoop. Uniek hierbij is dat je een 2e hands laptop kopen met garantie tot 1,5 jaar kunt kopen. Ideaal als tweedehands laptop voor studenten. Wij kunnen met name 2e hands laptops met garantie aanbieden omdat wij over een eigen reparatiedienst voor computers en laptops beschikken en de kosten voor de reparatie of aanpassing van een laptop relatief laag kunnen houden.

Welke merken 2e hands laptop te koop

2e hands laptop kopen A Merk? Ons aanbod 2e hands laptops varieert van dag tot dag. Er is veel vraag naar 2e hands laptops van A Merken zoals HP, Lenovo en Dell. We hebben dan ook regelmatig 2e hands laptops van A merken in de aanbieding. Kijk op de website van de Groene Computershop of er een 2e hands laptops te koop zijn en wat deze 2e hands laptop kost.

computer reparatie Gouda gebruikte computers

2e hands laptop kopen vanaf € 199,00

Je kunt bij ons al een tweedehands laptop kopen vanaf € 199,00. Ideaal voor studenten, thuis werken, een extra laptop of hobby.
Al onze laptops zijn refurbished, uitgebreid getest en 100 % in orde. Dat geldt ook voor onze tweedehands computers

Garantie op 2e hands laptop

Veel mensen willen wel een 2e hands laptop kopen maar dan wel met garantie. U heeft bij ons de mogelijkheid een 2e hands laptop te kopen met garantie en zonder garantie. Standaard verkopen wij 2e hands laptops met garantie. De garantie duur op 2e hands laptops is een jaar, te rekenen vanaf het moment van aankoop. Deze garantie is tegen een klein extra bedrag uit te breiden naar 1,5 jaar. Indien u een 2e hands laptop bij ons wilt kopen, kan dat online, via onze webshop. U bent ook altijd welkom in onze grote computerspeciaalzaak. Deze vindt u aan de rand van het centrum van Gouda. Op ongeveer 10 minuten lopen vanaf NS station Gouda. In de directe omgeving is voldoende parkeer gelegenheid.

2e hands laptop online bestellen

2e hands laptop kopen en online bestellen? Indien wij 2e hands laptops in de verkoop hebben, is het ook mogelijk deze online te bestellen. U kunt een 2e hands laptop online via onze webshop bestellen en bijvoorbeeld betalen via iDEAL. Betalen via iDEAL is veilig en vertrouwd. U heeft uw bestelde en betaalde 2e hands laptop in de regel binnen 4 werkdagen in huis maar u de tweedehands laptop ook tijdens openingstijden in onze grote computershop aan de Nieuwe Haven 185-187 te Gouda afhalen.

de groene computershop overzicht diensten en producten

2e hands laptops kopen voor scholen

Steeds meer scholen maken gebruik van 2e hands laptops of computers. Vertegenwoordigt u een school en heeft u behoefte aan 2e hands laptops of computers? Wij leveren aan scholen door heel Nederland 2e hands laptops en computers. Neemt u met ons contact op voor de mogelijkheden tot aankoop gebruikte computers en laptops voor scholen.

Nieuwe of gebruikte laptop kopen?

Indien u niet weet of u het beste een nieuwe of gebruikte laptop kunt kopen, kunt u zich het beste laten adviseren in onze computerwinkel Gouda met actueel aanbod computers, notebooks en tweedehands laptops. Wij kunnen de gegevens van de oude pc of laptop op de nieuwe overzetten. Dat is één van de voordelen van het kopen van een nieuwe of gebruikte laptop bij De Groene Computershop BV aan de Nieuwe Haven 185-187, 2801 CW, Gouda.